Untitled Document Untitled Document

Home > Agenda > Beurzen > Orde van Architecten – Vlaamse Raad maakt zich op voor de bis-beurs (3-11 oktober)

Untitled Document
  

Orde van Architecten – Vlaamse Raad maakt zich op voor de bis-beurs (3-11 oktober)


[ Datum: 03 - 11/10/2015 ]


Binnen een kleine maand openen de deuren van Flanders Expo Gent zich voor het bouw- en immosalon, of kortweg: bis. Vlaanderens grootste en belangrijkste bouwbeurs loopt dit jaar van 3 tot en met 11 oktober. Net zoals alle voorgaande jaren staat de Vlaamse Raad van de Orde van Architecten ook nu weer klaar met info en advies voor elke toekomstige bouwer of verbouwer.


Potentiële bouwheren en bouwdames kunnen op de bis-beurs (3-11 oktober) terecht op onze infostand in hal 1 voor allerhande vragen over het werken met een architect of een woordje uitleg over de Orde. Op onze adviesstand in hal 2 kunnen bezoekers genieten van gratis persoonlijk advies van een architect.

Wie meer inzicht wil krijgen in de rol van een architect en de meerwaarde die hij betekent kan zich laten informeren tijdens onze infosessies in hal 2. Hoe vind je als bouwheer de juiste architect? Wat kan en mag je precies allemaal van hem verwachten en hoe pak je de samenwerking het best aan? Samen wordt er gezocht naar het gepaste antwoord op al deze prangende vragen. De infosessies vinden plaats in hal 2. Elke weekdag om 14u en in de weekends tussen 11u en 14u. Vooraf registreren is wel verplicht.

Op de allerlaatste dag van de bis-beurs worden ook de prijzen uitgereikt van onze tweede housiewedstrijd. Deze loopt nog tot en met 4 oktober.

Untitled Document