Untitled Document Untitled Document

Home > Agenda > Opleidingen >Bouwteams

Untitled Document
  

BOUWTEAMS[ Datum: 21/11/2014 - 07/05/2015 ]


Het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen Oost- Vlaanderen organiseert in samenwerking met een aantal steden en gemeenten een tweedaagse BOUWTEAM cursus.


In totaal worden er 4 bouwteam cursussen georganiseerd in Oost-Vlaanderen in 2014, telkens van 9.00 en 17.00uur. Deze zijn toegankelijk voor alle Oost-Vlamingen!

Hoe verloopt een BouwTeam?

Tijdens 2 zaterdagen krijg je de nodige technische en praktische bagage rond energiezuinig en comfortabel bouwen. Altijd handig. Ook als je tijdens je bouwproject zelf je handen niet uit de mouwen steekt. Voorkennis is helemaal niet vereist. De informatie is neutraal. De data van de opleidingen in Oost-Vlaanderen kan je hier vinden.

Hier kan je het volledige programma terugvinden.

.

Maak de juiste keuzes

Je leert ook de voor- en nadelen kennen van de verschillende bouwmaterialen en installaties. Zo ben je optimaal geïnformeerd tijdens je gesprekken met architecten, aannemers en verkopers.

Tot 50 % energiebesparing

In het BouwTeam ontdek je de geheimen van een doorgedreven isolatie, een aangepaste ventilatie en een efficiënte verwarmingsinstallatie. Hiermee schroef je de energierekening in je nieuwe thuis flink terug. Tot maar liefst 50 %. En je creëert meteen een gezondere en comfortabelere leefomgeving. Dankzij een BouwTeam weet je ook zeker hoe je woning kan voldoen aan de wettelijke verplichtingen van het Vlaamse Gewest. Zowel op het vlak van thermische isolatie, energieprestatie als binnenklimaat. Zo kan je op beide oren slapen in je nieuwe of vernieuwde woning.

Een BouwTeam brengt je geld op!

Deelname aan een BouwTeam kost dankzij de steun van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen, Infrax en jouw gemeente slechts 40 euro. Iedereen krijgt een cursuspakket en tijdens de middag zijn er broodjes voorzien. Een bedrag dat je met de vele tips snel terugverdient door de lage energiefactuur. Elk jaar opnieuw.

Inschrijven?

De BouwTeams zijn snel volzet! Snel inschrijven kan via www.bouwteams.be, of telefonisch bij Dialoog op het nummer 016 23 26 49.

Untitled Document