Untitled Document Untitled Document

Home > Agenda > OpleidingenInfosessie Omgevingsloket - Omgevingsvergunning voor architecten [Batibouw]

Untitled Document
  

Infosessie Omgevingsloket - Omgevingsvergunning voor architecten [Batibouw] (*)


Vrijdag 26 februari 2016 van 11:00 tot 13:00 - Brussels ExpoTijdens de tweede Batibouw-dag voor professionelen (26 februari 2016 - 11:00 tot 13:00), zal het team van het Omgevingsloket in de Conference Room in Brussels Expo een uiteenzetting geven voor architecten over de toepassing van het Omgevingsloket en over de implicaties van de invoering van de digitale omgevingsvergunning.


Van bij de start van de omgevingsvergunning, vermoedelijk in het voorjaar van 2017, zullen alle Vlaamse gemeenten omgevingsdossiers digitaal moeten behandelen. In lijn daarvan zullen professionele aanvragers, zoals architecten, aangespoord worden om hun dossier digitaal in te dienen. Om zich hierover tijdig te informeren, kunnen architecten zich inschrijven voor deze infosessie.

Na de gratis infosessie, zullen er van 13 tot 14 uur omgevingsexperten aanwezig zijn in de architectenlounge van de Orde van Architecten (Patio, nr. 6) om eventuele bijkomende vragen te beantwoorden.

Het volledige programma en inschrijvingsformulier vindt u hier. (*)

(*) Deze infosessie over het Omgevingsloket is intussen al volzet. Het blijft wel mogelijk om tussen 13 en 14u vragen te stellen aan de sprekers in de Architectenlounge van de Orde van Architecten.

Gezien het grote succes bekijkt Ruimte Vlaanderen de mogelijkheid om in de loop van dit jaar nog meer van dit soort infosessies te organiseren.

Untitled Document