Untitled Document Untitled Document

Home > Agenda > Opleidingen > Vitruvius Academy zet najaar in met EPB, ventilatie en verzekeringen

Untitled Document
  

Vitruvius Academy zet najaar in met EPB, ventilatie en verzekeringen


[ Datum: Najaar 2016 ]Ook dit najaar biedt Vitruvius Academy een ruim aanbod aan bijscholing voor architecten. Het opleidingscentrum van de Vlaamse architectenorganisatie NAV focust zich op een reeks actuele thema’s. Zo is er de STS Ventilatie die wordt in 2016 geïmplementeerd in de nieuwe EPB-regelgeving. Daarnaast wordt er een klare kijk geschonken op de verschillende soorten verzekeringen die er bestaan. Ontwerpers krijgen dan weer de kans om zich verder te verdiepen in de EPB-software.

Management: Verzekeringen in de bouwsector
Grondige analyse van de aansprakelijkheid


Vitruvius Academy benadert de verplichte aansprakelijkheidsverzekering en de ABR-polis vanuit verschillende invalshoeken. Wat houden deze verzekeringen juist in? En wat na een schadegeval? Architecten zijn uiteraard ook ondernemer. Hierdoor krijg je nog heel wat andere verzekeringen voor de kiezen. Tijdens deze cursus worden alle verzekeringsaspecten op een rij gezet.

Prestatiegerichte aanpak van ventilatiesystemen voor woningen
STS Ventilatie als rode draad


Een ventilatiesysteem moet in eerste instantie voldoen aan de verwachtingen van de eindgebruiker, de bouwheer. Thema’s als akoestiek en luchtkwaliteit komen uitgebreid aan bod. Ook de regeling en het onderhoud van het ventilatiesysteem ontbreken niet.

Uitdiepen van EPB-software
Hernieuwbare energie en bouwknopen implementeren


Deze cursus gaat dieper in op twee specifieke thema’s binnen het EPB-verhaal.

Meer info over de opleidingen en inschrijven: www.vitruviusacademy.be

Untitled Document