Untitled Document Untitled Document

Home > Agenda > Seminaries > Congres Actualiteiten Overheidsopdrachten voor werken

Untitled Document
  

CONGRES ACTUALITEITEN OVERHEIDSOPDRACHTEN VOOR WERKEN[ Datum: Donderdag 17 september 2015 ]


Bereid u voor op de wijzigingen die eraan komen naar aanleiding van de inwerkingtreding van de EU-Richtlijnen. Tips en aandachtspunten voor opdrachten nu, en in de toekomst.

De omzetting van de EU-Richtlijnen naar Belgisch recht heeft grote gevolgen voor de bouwsector. Hoe zit het met past-performance? Prijswijzigingen? En aansprakelijkheid? Vanaf het voorjaar 2016 moet u op de hoogte zijn. Speciaal voor architecten wordt ingezoomd op het thema: Hoe inschrijven op overheidsopdrachten als Tijdelijke Handelsvennootschap? Ontdek uw commerciële mogelijkheden.

Tot slot geven de belangrijkste publieke opdrachtgevers, Filip Boelaert en Maxime Prévot, een forecast van de belangrijkste plannen en projecten. Wat is de actuele rechtspraak en wat zijn de belangrijkste projecten bij de Vlaamse overheid?

Dit congres wordt bezocht door iedereen die betrokken is bij publieke bouwwerken in België. Opdrachtgevers, aannemers, architecten, ingenieurs: iedereen hoort wat er voor hem/haar van belang is bij het meedoen aan overheidsopdrachten.


Kort overzicht van het programma.

De belangrijkste thema’s die aan bod komen:
- Tijdelijke Handelsvennootschap en andere vormen van samenwerking bij het uitvoeren van projecten: wat zijn de aandachtspunten voor de verschillende partijen?
- Wat betekenen de nieuwe EU-richtlijnen rond overheidsopdrachten voor de bouwsector?
- Overzicht van de belangrijkste jurisprudentie: wat betekenen de uitspraken in de praktijk?
- Publieke bouwwerken in Vlaanderen: een update van plannen en projecten.
- Energiebesparend renoveren van publieke gebouwen: hoe doet u dit zonder de staatsschuld te laten oplopen?


Praktisch

Donderdag 17 September @ Thon Hotel Stefanie, Brussel

€245 bij inschrijven vóór 15 augustus, daarna €295.

Leden van de Orde van Architecten schrijven in met € 50 korting. Hiervoor gebruikt u promocode BK988 op het digitale inschrijfformulier op de website.

Untitled Document