Untitled Document Untitled Document

Home > Agenda > Seminaries > Duurzaam Bouwen. De EPB in 2015 : hoe toepassen?

Untitled Document
  

Duurzaam Bouwen. De EPB in 2015 : hoe toepassen?[ Datum: 20/11/2015 ]


De essentie van de opleiding georganiseerd door Leefmilieu Brussel op 20 november 2015 van 8u30 tot 13u00 te Brussel. Dit seminarie in het kader van de Seminaries Duurzaam Bouwen richt zich tot architecten, EPB adviseurs, studiebureaus, publieke en particuliere opdrachtgevers.

Het luik EPB-Werken van het Brussels Wetboek van Lucht, Klimaat en Energiebeheersing is op 01/01/2015 in Brussel in werking getreden en gaf de aanzet tot nieuwe vereisten voor projecten van nieuwe (of gelijkgestelde) woningen, kantoren en scholen gelegen op het territorium van het Gewest maar ook tot veranderingen in de administratieve procedures.

Nu die nieuwe eisen sinds enkele maanden zijn ingevoerd, nodigt Leefmilieu Brussel jullie uit voor een seminarie dat gewijd is aan de concrete toepassing ervan: Wat zijn de laatste veranderingen op het vlak van EPB-eisen in het Brussels Gewest? Hoe kan ik de gegevens van mijn project beter ingeven om zo goed mogelijk die eisen na te leven?

De presentaties met de theorie worden aangevuld met voorbeelden van het gebruik van de EPB software om de goede praktijken voor de invoering van gegevens te illustreren. Experts van de nieuwe reglementering zullen deelnemen om al uw vragen te beantwoorden.

Dit seminarie wordt georganiseerd door Leefmilieu Brussel in het kader van de Seminaries Duurzaam Bouwen. Het richt zich tot architecten, EPB adviseurs, studiebureaus, publieke en particuliere opdrachtgevers.

Hier het volledige programma

Informatie over de opleidingen Duurzaam Bouwen : www.leefmilieu.brussels/opleidingendubo

Untitled Document