Untitled Document Untitled Document

Home > Agenda > Symposia > Smart Building Congres

Untitled Document
 •   

  SMART BUILDING CONGRES

 • [Datum: 05/03/2015]


  Doel van dit congres is de technologiee╠łn in gebouwen toe te lichten en dit vanuit 3 invalshoeken: het ontwerpen, de realisatie en de uitbating.


  Het is duidelijk dat deze 3 elementen belangrijk zijn en hun eigen deel van de problematiek omvatten.
  Het ontwerp moet ervoor zorgen dat het gebouw de eigenschappen heeft die de bouwheer wenst. De bouwheer dient echter wel zijn verlangens te kennen en dus de mogelijkheden van de huidige technologie.

  Het ontwerp dient daarna te worden gerealiseerd. Voor elke oplossing zijn tal van mogelijke producten voorhanden die al dan niet vlot met elkaar kunnen samenwerken. Ook hier is een goede kennis nodig.

  Eens opgeleverd beginnen de slimme systemen hun werk te doen. Dit gaat echter niet zonder de nodige onderhoudsactiviteiten en upgrade mogelijkheden. De performantie van het gebouw moet namelijk op peil worden gehouden en indien mogelijk worden verbeterd als de technologische evolutie dit toelaat met een aanvaardbare ROI.

  De deelnemers krijgen specifieke technische informatie. De nieuwste mogelijkheden worden toegelicht in niet commercie╠łle presentaties, gegeven door experts van gerenommeerde bedrijven. De gekozen bedrijven hebben allemaal reeds lang hun expertise bewezen en staan borg voor kwalitatieve presentaties.

  Dankzij parallelle sessies kunt u de voor u best passende lezingen volgen.

  Een minibeurs laat u toe om contacten te leggen met de experten van bedrijven om meer informatie te krijgen en uw kennis ter zake te verruimen.

  Het Fee Smart Building Congres 2015 zal plaatsvinden op donderdag 5 maart 2015.

  Registreer voor een gratis bezoek aan het FEE Smart Building Congres op www.feesmartbuilding.be


  Untitled Document