Untitled Document Untitled Document

Home > Agenda > Wedstrijden > Belgische Prijs voor Architectuur 2015

Untitled Document
  

BELGISCHE PRIJS VOOR ARCHITECTUUR 2015


[ 02 mei 2015 ]

De ‘Belgische Prijs voor Architectuur’ is een tweejaarlijks initiatief van de Federatie van Architectenverenigingen van België (FAB) om recente architectuurrealisaties van hoge kwaliteit extra in de verf te zetten.


Inschrijvingen 11 mei tot 2 juni

Belgische gebouwen die ontworpen zijn door Belgische of buitenlandse architecten en buitenlandse realisaties van Belgische architecten zullen worden bekroond.
Alle architecten kunnen inschrijven met één of meerdere residentiële en niet-residentiële gebouwen in de publieke en private sector, opgeleverd vanaf 2013 tot eind mei 2015.

De deelnemende architecten kunnen via de wedstrijdwebsite een beperkt dossier uploaden. Een architectuurjury, bestaande uit Belgische architecten en deskundigen, selecteert de inzendingen die worden opgenomen in de catalogus, de websites en de tentoonstellingen. Nadien nomineert een eindjury, samengesteld uit Belgische en buitenlandse gerenommeerde architecten enkele realisaties per categorie. Daaruit worden de categorielaureaten aangeduid en uiteindelijk de winnaar van de Belgische Prijs voor Architectuur 2015.

De officiële uitreiking van de ‘Belgische Prijs voor Architectuur 2015’ vindt plaats in Brussel midden december 2015.

INLICHTINGEN EN DEELNAME:
Alle informatie en inschrijven op www.fab-arch.be
Inschrijven vanaf 11 mei tot 2 juni 2015

Untitled Document