Untitled Document Untitled Document

Home > Nieuws > Architecten > De Orde van Architecten op bis

Untitled Document
 •   

  De Orde van Architecten op bis • 06/10/2016


  Binnen enkele weken is het weer zover! Dan opent Flanders Expo Gent haar deuren voor het bouw- en immosalon, kortweg: bis. Vlaanderens grootste en belangrijkste bouwbeurs loopt dit jaar van 8 tot en met 16 oktober. Net zoals alle voorgaande jaren staat de Vlaamse Raad van de Orde van Architecten ook nu weer klaar met info en advies voor elke toekomstige bouwer of verbouwer.

  Potentiƫle bouwheren en bouwdames kunnen op de bis-beurs terecht op onze infostand in hal 1 voor allerhande vragen over het werken met een architect of een woordje uitleg over de Orde. Op onze adviesstand in hal 2 kunnen bezoekers genieten van gratis en persoonlijk advies van een architect.

  Wie meer inzicht wil hebben in de rol van architect en de meerwaarde die hij betekent, kan zich laten informeren tijdens onze infosessies in hal 2. Hoe vind je als bouwheer de juiste architect? Wat kan en mag je precies allemaal van hem of haar verwachten en hoe pak je de samenwerking het best aan? Samen wordt er gezocht naar het meest gepaste antwoord op al deze prangende vragen. De infosessies vinden plaats in hal 2, elke weekdag om 14u en in de weekends tussen 11u en 14u. Vooraf registreren is wel verplicht.

  We geven je de ideale gelegenheid om klanten uit te nodigen voor deze niet te missen bouwbeurs. Elk aangesloten lid van de Orde van Architecten - Vlaamse Raad kan zo maar even 6 vrijkaarten aanvragen ter waarde van elk 12 euro.

  Vraag hier je gratis kaarten aan.

  Untitled Document