Untitled Document Untitled Document

Home > Nieuws > ArchitectenOpen monumentendag 2016

Untitled Document
 •   

  Open monumentendag 2016 • 09/09/2016


  Open Monumentendag, dit jaar al aan zijn 28ste editie toe, is het grootste culturele eendagsevenement in Vlaanderen. Op zondag 11 september zetten honderden monumenten de deuren wijd open.

  Op zondag 11 september zetten 500 monumenten in Vlaanderen hun deuren wijd open. Ook dit jaar is het programma van Open Monumentendag opnieuw goed gevuld en heel divers. Bezoekers kunnen binnengluren in het huis van hun dromen, zich laten verrassen door erfgoed in de buurt, een kijkje nemen in voorbeeldige herbestemmingen en restauraties, bekend en minder bekend erfgoed (her)ontdekken …

  Bovendien zit het programma ook boordevol wandelingen, fietstochten, tentoonstellingen, rondleidingen… Ook de jongste bezoekers worden verwend met familiezoektochten en ander leuks. Op zondag 11 september nemen jong en oud de teletijdmachine en reizen door de rijke geschiedenis van Vlaanderen.

  Het volledige programma, ook het exclusieve aanbod, vind je op www.openmonumentendag.be.

  In principe staan de deuren open van 10u tot 18u, tenzij anders vermeld in het programma.

  Opgelet, voor heel wat bezoeken én voor het exclusieve aanbod moet op voorhand gereserveerd worden. Hou hiermee rekening bij het plannen van Open Monumentendag.

  Untitled Document