Untitled Document Untitled Document

Home > Nieuws > Architecten > Limburg maakt zich op voor Bouwinnovatie, 20/01 - 22/01 & 27/01 - 29/01/2017 in Ethias Arena Hasselt

Untitled Document
 •   

  Limburg maakt zich op voor Bouwinnovatie
  20/01 - 22/01 & 27/01 - 29/01/2017 in Ethias Arena Hasselt • 17/01/2017


  Bouwinnovatie is dé beurs voor bouwen en verbouwen in Limburg. Ze brengt alle informatie, producten en diensten uit de sector onder één dak.

  20/01 - 22/01 & 27/01 - 29/01/2017 in Ethias Arena Hasselt.


  Bouwinnovatie 2017 staat in het teken van ‘de woning van de toekomst'. Het beursthema geeft je een blik op hoe de woning van de toekomst er zal uitzien, en hoe jij deze beleeft. Hierbij denken we o.a. aan:

  ° Flexibel bouwen/verbouwen
  ° Regenwater opvangen
  ° Zelf energie opwekken (alle mogelijkheden)
  ° Isoleren & ventileren
  ° Een comfortabele woning, met gezellige warmte, ruimte, licht …
  ° Een slimme woning met apps, het sturen van ventilatie & verwarming …
  ° Welke materialen gaan nu langer dan 50 jaar mee?
  ° Wat maakt jouw woning duurzaam? / Waarom duurzaam bouwen?
  ° Cohousing
  ° …


  Een woning van de toekomst, is een slimme woning met duurzame materialen en technieken gebouwd. Een nieuwbouw biedt van bij het begin alle mogelijkheden om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden of het comfort naar jouw wensen aan te pakken.

  Bij een renovatie loont het meer moeite om investeringen naar energiezuinigheid te volbrengen. Toch is het bij een verbouwing mogelijk om de gehele bouwschil helemaal in te pakken en ventilatie te voorzien. Binnenskamers zijn evenveel kwalititatieve comfortsaanpassingen mogelijk, zoals bijvoorbeeld domotica.

  Je vaart er wel bij door je te laten bijstaan door specialisten, voor advies, welke premies en subsidies er allemaal te verkrijgen zijn, welke producten en materialen, enz. In welk stadium van bouwen of verbouwen je ook zit, op Bouwinnovatie vind je diverse exposanten die als partner meewerken aan dit beursthema. Voor professioneel en neutraal advies kan je ook terecht bij de diverse organisaties.

  Uiteindelijk komt het hierop neer: Bezin voor je begint want door aandacht te hebben voor een aantal minimum vereisten, en te investeren in een duurzaam, energiezuinig en ecologisch wonen, maak je al snel winst!

  Meer info op www.bouwinnovatie.be

  Untitled Document